Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2024. 05. 08. Szerda  -  Mihály napja.
Ön a 63 916. látogatónk.

Kezdőoldal

Bonyhád Fája 2021

 

Varga-Biszak Noémi kiállítása

 Májusi kiállítónk Varga-Biszak Noémi, akinek egyedi ruhakölteményei azonnal elvarázsolják a közönséget.

Noémi végzettsége szerint ruhaipari technikus és modellező. Jelenleg a Baranya megyei Hidason él családjával. Szerencsésnek érzi magát, mert a munkája egyben a hobbija is, ezért szívvel-lélekkel végezheti azt.
Leginkább a ma oly’ közkedvelt FineArt stílust érzi magáénak. De természetesen szívesen készíti el a megrendelő igényeinek megfelelőt darabot is. Akár egy, az elmúlt esküvői szezon most népszerű kiegészítőjét, a névre szóló, egyedi hímzéssel ellátott menyasszonyi selyemköntöst. Rendszeresen alkot újszülött fotózáshoz kiegészítőket és kismamafotózáshoz ruhákat, hiszen, ahogy mondja, ezzel is részesévé válhat a nő egy fontos pillanatának.
Munkája elismeréseként folyamatos felkérések érkeznek, akárcsak a tavalyi évben Spanyolországból egy fotós aki a workshopjára kért egyedi ruhákat. Ez a kapcsolat megmaradt, sőt több spanyol fotóssal is kiegészült azóta. De vannak ügyfelei Olaszországból, Németországból sőt Amerikából is. A pandémia előtt rendszeresen járt budapesti kiállításokra, ahol fotósokkal ismerkedhetett és személyes kapcsolatot tudott kialakítani vevőkkel.
Elmondása szerint nagy örömet okoz, ha egy-egy elkészített ruháját viszontláthatja egy fotón, főleg ha díjat, nemzetközi elismerést nyernek vele.
Szeretné munkáját még hosszú ideig folytatni, minél több fotóssal megismerkedni, kapcsolatot építeni, hogy ezzel a már elért sikereket újabbak követhessék. Azonban gyökereihez hűen, sok-sok köszönetet mond és hálát ad családjának, ismerőseinek, akik segítik, támogatják őt a megkezdett úton.
Noémi pár munkája megtekinthető az alábbi linken:

Bonyhád fája

 

Nyitva tartunk

Szerdától nyitva vagyunk!

Egészségklub Manyikával

 

Előző1 2 3 4 ... 40 41 42 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál