Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2023. 05. 30. Kedd  -  Zsanett, Janka napja.
Ön a 62 865. látogatónk.

Kezdőoldal

Könyvtárosok világnapj

 

Selfie játékunk nyertesei

 

Zsolnainé Tévich Gina kiállítása

Zsolnainé Tévich Gina Bonyhádon született. Már kisgyermekként is lekötötte a festés és a rajzolás. Érdeklődésének megfelelően középfokú tanulmányait képzőművészeti irányban képzelte el, de sajnos felvételi eredménye nem volt elegendő a megjelölt iskolába való bejutáshoz. Ez olyannyira mélyen érintette, hogy 14-18 éves korában, elmondása szerint főként dacból, még rajzolni sem volt hajlandó.
Majd a főiskolai évek alatt ragadott újra ecsetet és autodidakta módon olajjal készült képeket kezdett festeni. A környezetéből érkező pozitív visszajelzéseknek köszönhetően újra a képzőművészet felé terelődik a figyelme. Ebben az időszakban már próbálkozott az aquarell és akril képek készítésével is.
Kisfia születése után az otthon töltött nyugodt környezet hatására nyílik lehetősége egyre több időt szentelni hobbijának.
Ezen időszak alatt a festészet mellett felfedez egy új, modern művészeti irányt, a süthető gyurmát és annak formázási, felhasználási lehetőségeit. Kedvelt területe a bögredekoráció és az ékszerek készítése. Elmondása szerint ennek a művészeti ágnak csak a képzelet szab határt. Valóban bármi megvalósítható. Jelenleg is képzi magát, az alkotásoknak és családjának él.
A kiállítást az alábbi linken tekinthető meg:

Koronavírus elleni védőoltás regisztrációjában segítés

 

Előző1 2 3 4 5 ... 40 41 42 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál